English
Se alle eiendommer i kart Forrige / Neste Eiendom
Valle - Et attraktivt kontorområde fylt av energi og opplevelser Kontorlokaler Valle - Illustrasjonsfoto Valle - Et attraktivt kontorområde fylt av energi og opplevelser Kontorlokaler Valle - Illustrasjonsfoto Valle - Et attraktivt kontorområde fylt av energi og opplevelser Kontorlokaler Valle - Illustrasjonsfoto Valle - Et attraktivt kontorområde fylt av energi og opplevelser Kontorlokaler Valle - Illustrasjonsfoto Valle - Et attraktivt kontorområde fylt av energi og opplevelser Kontorlokaler Valle - Illustrasjonsfoto Valle - Et attraktivt kontorområde fylt av energi og opplevelser Kontorlokaler Valle - Illustrasjonsfoto Valle - Et attraktivt kontorområde fylt av energi og opplevelser Kontorlokaler Valle - Illustrasjonsfoto Valle - Et attraktivt kontorområde fylt av energi og opplevelser Kontorlokaler Valle - Illustrasjonsfoto Valle - Et attraktivt kontorområde fylt av energi og opplevelser Logo Valle
Mer info

PDF - Prospekt
Utskriftsvennelig versjon

Valle - Et attraktivt kontorområde fylt av energi og opplevelser

Type: kontor
Totalt utleieareal: 60000 m²
Minimum utleieareal: 950 m²
Ledig fra: Q4 2018 Megler: Ole Christian Iversen
Mob 920 46 033

Valle - Et attraktivt kontorområde fylt av energi og opplevelser

Beskrivelse

Velkommen til Valle - et fremtidsrettet kontorprosjekt som møter morgensdagens krav til fleksibilitet og miljø.Byggene sertifiseres i henhold til BREEAM, som er verdens mest krevende miljøsertifiseringssystem med en helhetlig miljøtankegang gjennom hele byggets livsløp.


Ved å velge et miljøsertifisert kontor tar du som leietaker ansvar for en bærekraftig utvikling. Miljøhensyn genererer lønnsomhet i form av lavere energikostnader, et sterkt varemerke og friske og fornøyde medarbeidere.


AREALEFFEKTIVITET OG FLEKSIBILITET


Effektive lokaler gir lavere kostnader per ansatt, mindre belastning på miljøet og redusere energi og ressursforbruk. Valle har fleksible bygg med mange muligheter til å tilpasse lokalene til bedriftens behov, både i størrelse, innhold og utforming. Byggene og etasjene kan lett deles opp for flere leietakere. I tider som krever evne til raske omstillinger er det viktig at også kontorlokalene åpner for endringer.


Den store fleksibiliteten i lokalene gir rom for omorganisering og fremtidig vekst eller reduksjon i antall ansatte. Muligheten for å påvirke utformingen av egne lokaler gjør det enklere å skape et miljø som gir rom for personlig vekst hos den enkelte medarbeider. Hvordan ser fremtidens arbeidsplass ut for din bedrift? Det er noe vi sammen kan finne ut av.


VALLE WOOD - HJERTET PÅ VALLE


Bygg A har vi valgt å kalle Valle Wood. Bygget skiller seg klart fra de andre byggene i prosjektet og planlegges som et servicebygg bygget i massivtre.


Bygget i massivtre vil Valle Wood få et naturlig nordisk uttrykk som er identitetsskapende for både bygget og området.


Valle Wood skal fungere som en attraksjon, ikke bare for de som jobber i området, men også for de som bor der og de besøkende. Det skal være en opplevelse mer enn bare et bygg man går inn i, her har man muligheten til å bevege seg gjennom utvendige trapper, takterrasse og vinterhage. Gatedraget mellom byggene vil få en spoiler over første etasje, som blir et utvidet grønt tak, der man kan ha urtehage og andre vekster. Det grønne taket vil være synlig fra gateplan og forsterke miljøfokuset.


I dette bygget tenkes det et annerledes kontorkonsept med plass til co-working og gründerbedrifter, samt møterom, konferansefasiliteter og ulike serverings- og servicetilbud.


Tilbudene som vil finnes i Valle Wood kombinert med opplevelsene med ny stadion og nye boliger, i tillegg til et hyggelig uteområde på torget, vil gjøre Valle attraktivt både for forretning og fornøyelser.


Arkitekt

Lund+Slaatto Arkitekter


Adkomst

T-bane: Linje 1, 2, 3 og 4


Buss: linje 21, 28, 58, 68, 76 i tillegg flere ekspressbusser samt flybusser.


Helsfyr har et meget godt kollektivtilbud med hyppige avganger i alle retninger. Med bil er det enkel adkomst fra hovedveinettet inn og ut til eiendommen.


Beliggenhet

Valle ligger meget sentralt plassert med 5 minutters gange til Helsfyr t-banestasjon, med god tilgang til offentlig kommunikasjon og servicetilbud. Umiddelbar nærhet til Vålerengas nye stadion som ferdigstilles høsten 2017. Stor fasade mot Strømsveien/E6 med unik mulighet for profilering. Kort avstand til T-bane og buss samt flybussen. Gode adkomstforhold for både sykkel og bil.


Standard

Miljøambisjon: BREEAM Excellent


Innhold

For større selskaper vil det være mulighet for store etasjeplan med inntil 160 arbeidsplasser per etasje.Ta kontakt for en nærmere presentasjon av prosjektet.


Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon, Alarm, Bredbåndstilknytning, Fellesresepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine, KjøreportKart
Arealtabell
60000 m²

Photo:

Plantegninger:

Information