English
Se alle eiendommer i kart Forrige / Neste Eiendom
Dronning Eufemias gate 42 Kontorlokaler - Fasade Dronning Eufemias gate 42 Kontorlokaler - Fasade Dronning Eufemias gate 42 Kontorlokaler - Fasade Dronning Eufemias gate 42 Kontorlokaler - Fasade Dronning Eufemias gate 42 Kontorlokaler - Kontor Dronning Eufemias gate 42 Kontorlokaler - Kontor Dronning Eufemias gate 42 Plan 2 Dronning Eufemias gate 42 Plan 3 Dronning Eufemias gate 42 Plan 4 Dronning Eufemias gate 42 Plan 5
Mer info
Bla i Prospekt
PDF - Prospekt
Utskriftsvennelig versjon

Dronning Eufemias gate 42

Type: kontor
Totalt utleieareal: 1060 m²
Minimum utleieareal: 470 m²
Ledig fra: Ledig nå Megler: Jonas Myhre
Mob 998 69 900

Dronning Eufemias gate 42

Beskrivelse
DEG 42 er det siste bygget i Barcode-rekken og med dette ferdigstilles utbyggingen av Barcode. Med sitt arkitektoniske uttrykk og unike beliggenhet er DEG 42 symbolet på det moderne og urbane Oslo. Bygget er inspirert av The Meatpacking Distict i New York, og har spennende designelementer som «pop out» lokaler for møter og workshops.

Se byggets nettside DEG 42 for mer detaljert informasjon.

Barcode er Oslos nye skyline

Barcode ligger midt i Bjørvika. Her bor og jobber det ca 10 000 mennesker, og i tillegg kommer det flere tusen besøkende til området hver dag. Dette gir området puls og et yrende byliv. På bygulvet i Barcode finner du et godt utvalg av ulike serveringssteder, forretninger og tjenestetilbud. I løpet av året vil flere spennende kunstaktører også åpne dørene for publikum.

Barcode har vunnet flere priser for sin karakteristiske arkitektur. Blant annet Cityprisen (2013) som Oslo S Utvikling AS (OSU) vant sammen med de tre arkitektkontorene MVRDV/DARK/a-lab med følgende juryuttalelse:

«…kombinasjonen av et sterkt plangrep, særegen arkitektur og ikke minst dristighet, handlekraft og gjennomføringsevne hos utviklerne, sikrer en helhetlig og markant utbyggelse. Barcode vil derfor bli stående som et monument over det enorme løftet hele fjordbyutviklingen har vært for Oslo som by.»

Lounge-atmosfære
Designet på restauranten i 10. etasje er preget av en avslappende og behagelige lounge-atmosfære. Fra kjøkkenet serveres det sunne og næringsrike råvarer. Du kan spise under åpen himmel på takterrassen med panoramautsikt over fjorden og byen.

Adkomst
DEG 42 har adkomst fra begge sider av bygget. Norges største kommunikasjonsknutepunkt Oslo Sentralstasjon ligger kun 4 minutters gange unna. Det er kort vei til flytoget som tar deg til Oslo Lufthavn Gardemoen på kun 19 minutter.

Eier
Wahl Eiendom etablerte sin eiendomsvirksomhet i 1984 og er aktive i hele Norge med hovedfokus på Oslo, Bergen og Trondheim. I all hovedsak er virksomheten knyttet til kontor og handelseiendom, med et svært langt perspektiv. Alle eiendommer forvaltes in-house og det legges et stort fokus på service, tilgjengelighet og oppfølging av leietakerne så vel som eiendomsmassen.

Arealtabell

Plan 5 527 kvm kontor
Plan 4 551 kvm kontor
Plan 3 527 kvm kontor
Plan 2 472 kvm kontor

fullscreen_ico Plantegninger

Dronning Eufemias gate 42 Plan 2
Dronning Eufemias gate 42 Plan 3
Dronning Eufemias gate 42 Plan 4
Dronning Eufemias gate 42 Plan 5Kart
Fasiliteter
  • Egen sykkelparkering
  • Garderober med dusj
  • EL-bil parkering
Arealtabell
1060 m²

Photo:

Plantegninger:

Information