English
Se alle eiendommer i kart Forrige / Neste Eiendom
Wergelandsveien 7 (W7) Velkommen til W7! Wergelandsveien 7 (W7) Delikat og moderne inngangsparti i W7 Wergelandsveien 7 (W7) Garderobe Wergelandsveien 7 (W7) Lokalene til en av våre leietakere Wergelandsveien 7 (W7) Lokalene til en av våre leietakere Wergelandsveien 7 (W7) Lokalene til en av våre leietakere Wergelandsveien 7 (W7) Detaljer hos en av våre leietakere Wergelandsveien 7 (W7) Lokalene til en av våre leietakere Wergelandsveien 7 (W7) Personalrestaurant, De 3 Stuer Wergelandsveien 7 (W7) Personalrestaurant, De 3 Stuer Wergelandsveien 7 (W7) Personalrestaurant, De 3 Stuer leverer god, sunn og smakfull mat Wergelandsveien 7 (W7) Seb og Dean fra De 3 Stuer Wergelandsveien 7 (W7) Detaljer hos en av våre leietakere Wergelandsveien 7 (W7) Detaljer hos en av våre leietakere Wergelandsveien 7 (W7) Ny, innovativ og miljøvennlig fasadeløsning. Fasaden er rehabilitert i 2016 Wergelandsveien 7 (W7) Ny, innovativ og miljøvennlig fasadeløsning. Fasaden er rehabilitert i 2016
Mer info

Utskriftsvennelig versjon

Wergelandsveien 7 (W7)

Type: kontor
Totalt utleieareal: 609 m²
Minimum utleieareal: 609 m²
Ledig fra: Etter avtale Megler: Rune Arvesen
Mob 915 35 567

Wergelandsveien 7 (W7)

Beskrivelse
Representativt og profilert bygg med meget sentral beliggenhet i Oslo sentrum. W7 kan skilte med både Slottet, kunstnerboligen Grotten og Kunstnernes Hus som nærmeste nabo.wergelandsveien7.noBygget er på ca. 10.000 kvm BTA, bestående av to sammenbygde bygningskropper med felles trappeløp og heis. Høyblokken strekker seg 11 etasjer over bakken, mens lavblokken, som vender mot Wergelandsveien og Linstows gate, er på 6 etasjer med takterrasse og utsikt mot Slottsparken.Høyblokken, som er tegnet av arkitekt Nils Holter, ble oppført i 1957 og lavblokken i 1979. Det ble i 2016 gjennomført en omfattende utvendig rehabilitering av bygget, som i dag har Norges mest innovative fasadesystem. Den nye fasaden ligget godt innenfor passivhusnivå og gir store miljø- og energibesparelser. Fasadeutformingen er også med på å gjøre bygget markert i bylandskapet.Personalrestauranten drives av De 3 Stuer, og er et avslappende sted for god mat og nytelse i en hektisk hverdag. De 3 Stuer er en del av DB-Gruppen som driver personalrestauranter i privat og offentlig sektor, og er representerer 52 steder i Trondheim og Oslo. Personalrestauranten i W7 ble kåret til årets avdeling 2016.

Drift og forvaltning
Som leietaker i W7 har du et bekymringsfritt forhold til hverdagen. Vårt profesjonelle og serviceinnstilte driftsteam tar vare på byggene og gir leietakerne en enkel, effektiv og forutsigbar arbeidsdag.

Adkomst
Offentlig kommunikasjon

Buss: Holbergs plass

111 Kjelsås – Sentrum – Majorstuen

118 Grorud – Fillipstad (Fra Pilestredet)Trikk: Holbergs plass

11 Kjelsås

11 Homansbyen

11 Majorstuen

17 Sinsen - Grefsen Stasjon

18 Ljabru - HoltetT-bane: Nationaltheatret

Alle øst, vest og nordgående banerTog: Nationaltheatret

- Alle øst, vest, syd og nordgående baner, lokal- og regiontog

- Flytog hvert 20. minutt

Beliggenhet
W7 ligger høyt og fritt med Slottsparken som nærmeste nabo. Omgivelsene gir en meget sentral beliggenhet i Oslo sentrum, men samtidig rolig og skjermet. Nærområdet har et utmerket og variert tilbud med restauranter og kulturopplevelser. Det er ca. 400 meter til Nationaltheatret stasjon, som er Norges nest største trafikknutepunkt, med Flytoget og NSBs togavganger til øst og vest hvert tiende minutt, samt alle linjene på T-banen. Buss og trikk finnes også i umiddelbar nærhet.

Innhold
Arealeffektive lokaler som tilpasses ny leietaker. Lokalene vil bli oppgradert og skreddersydd for ny leietaker. Det legges opp til at kontorene skal få en meget god standard.

Bygget har varierende bredde på etasjeplanene. Dette gjør at det kan oppnås arealeffektive løsninger i kombinasjon celle/åpent.Vi har følgende arealer ledig for leie:Plan 2: 609 kvm kontor

Kart
Fasiliteter
  • Aircondition
  • Alarm
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
Arealtabell
Plan 2 609 m²

Photo:

Plantegninger:

Information