English
Se alle eiendommer i kart Forrige / Neste Eiendom
Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Kontorlokaler - Fasade Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Kontorlokaler - Fasade Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Kontorlokaler - Fasade Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Kontorlokaler - Fellesareal Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Kontorlokaler - Kontor Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Kontorlokaler - Fellesareal Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Kontorlokaler - Fellesareal Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Kontorlokaler - Kunst Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Kontorlokaler - Kunst Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Kontorlokaler - Kunst Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Kontorlokaler - Trening Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Kontorlokaler - Område Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Kontorlokaler - Område Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Kontorlokaler - Kart Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Plan 1 - 600 kvm
Mer info
Bla i Prospekt
PDF - Prospekt
Utskriftsvennelig versjon

Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen

Type: kontor
Totalt utleieareal: 579 m²
Minimum utleieareal: 579 m²
Ledig fra: Etter avtale Megler: Anders Heffermehl
Mob 950 63 693

Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen

Beskrivelse
Bergehus er en perle der den ligger i grønne idylliske omgivelser på en høyde innerst i Frognerkilen. Den eldste delen av eiendommen er fra 1820 og i sin tid var Bergehus hovedkvarteret til Norges største rederi – Bergesen. Hovedhuset ble tegnet av den kjente arkitekten Arnstein Arneberg og i 1994 stod Bergehus ferdig slik eiendommen fremstår idag. Nå huser Bergehus en rekke bransjer og kreative miljøer som sammen bidrar til et moderne og dynamisk miljø. En unik kunstsamling som setter sitt preg på lokalene kombinert med det historiske og ærverdige gjør Bergehus til noe helt spesielt. Vi gleder oss til å vise deg rundt. Velkommen skal du være!

Beliggenhet
Frogner og Bygdøy Allé med alle sine fasiliteter og kommunikasjonstilbud ligger i umiddelbar nærhet. Det samme gjør Skøyen og Karenslyst Allé som i de senere årene har utviklet seg til å bli en urban og moderne bydel med mathall, vinmonopol og en rekke restauranter, butikker og servicetilbud. Med trikk fra Nobels Gate eller fra Skøyen stasjon kommer man seg til sentrum på få minutter. Med flytoget tar det ca en halvtime fra Skøyen til Gardermoen. Bergehus er omfavnet av et vakkert og velholdt parkområde der trær, busker og blomster gir deg følelsen av å være ute i naturen og i landlige omgivelser selv om man er i byen. Utsikten er nydelig ut mot båthavnen, Oscarshall og kongsgården på. Det er ikke mange steder i Oslo som kan tilby en slik idyll kombinert med så sentral plassering.

Innhold
Rett innenfor hovedinngangen får man umiddelbart et inntrykk av noe unikt.

Det moderne og nye i møtet med det historiske og ærverdige skaper en helt spesiell opplevelse. En unik kunstsamling bestående av skulpturer og bilder bidrar til å underbygge og forsterke opplevelsen. Et imøtekommende lobbyområde med en egen kaffebar sentralt plassert rett utenfor kontorlokalene er et perfekt utgangspunkt for en god start på dagen og uformelle møter. Selve kontorlokalene har lyse omgivelser med god takhøyde og der alt ligger til rette for gode og produktive arbeidsdager.Fasiliteter

Lokalene har en rekke felles funksjoner å tilby sin leietakere. Det er et moderne auditorium tilgjengelig med plass til 80 – 100 personer. Bergehus har også en flott kantine med et meget godt mattilbud i tillegg til en liten butikk med utvalgte varer til å ta med hjem. Leietakere har tilgang til trimrom og treningssal med faste timer man kan melde seg på. I tilknytning til treningsfasilitetene er det garderober og badstu. Gamle Bergehus har direkte adkomst fra hovedresepsjonen selv om det er et selvstendig bygg. Her finnes det fasjonable møterom tilgjengelig. Bergehus har ca 70 parkeringsplasser innendørs med direkte tilgang til leiearealene via heis. I parkeringsanlegget er det tilrettelagt for bilvask og dekkskift.

fullscreen_ico Plantegninger

Flotte og kreative kontorlokaler i ærverdig bygg og grønne omgivelser på Skøyen Plan 1 - 600 kvmKart
Arealtabell
579 m²

Photo:

Plantegninger:

Information